Hans Gijsen


Als Quality Assurance Facilitator en Supervisor bij Hunter Douglas Europe BV (Luxaflex/luxalon) heb ik met veel plezier kwaliteitsverbeterprojecten en kwaliteitsborgingstrajecten (volgens de ISO 9000-normen) begeleid.

Tijdens dat werk had ik veel profijt van mijn studies: klinische psychologie aan de Universiteit van Tilburg en toegepaste bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit  Rotterdam / Stichting Onderwijs Bedrijfsleven.


Mijn ervaringen als psycholoog op het gebied van testresearch, psychologische begeleiding en directieve psychotherapie (gedragstherapie en Rationeel Emotieve Therapie) hebben bijgedragen aan een praktisch inzicht in cognitieve processen, gedrag en de communicatie van individuen en groepen.


Creativiteit en een positieve levenshouding baseer ik op zingen, yoga en op meditatiemethodes uit het boeddhisme (o.a. mindfulness) die ik sinds 1985 beoefen.

Om het zingen professioneel vorm te geven, heb ik de opleiding tot musicus gevolgd aan de Schumann Akademie. Ik werk al vele jaren met veel plezier als zangpedagoog. Ik zing solo (bas-bariton) en in koorverband.


Ik ben getrouwd en vader van twee kinderen.


Verandering is mijn tweede natuur. Ik kan putten uit een rijk palet aan ervaringen op bovengenoemde terreinen, zowel in de breedte als in de diepte.Profiel